Kirjaudu sisään

Työntekijän esittely

28.3.2019

Daniyal on työskennellyt Free-Laskutuksella noin kahden kuukauden ajan ja hänestä on tullut jo korvaamaton osa tiimiä.

Ennen Free-Laskutusta Daniyal työsti finanssialan käyttäjä tehtäviä hänen kotimaassaan Pakistanissa vuoteen 2016 asti, jonka jälkeen hän lähti maisterin opintoihinsa Suomeen. Valmistumisen jälkeen hän päätti etsiä yrityksen, jossa hän pääsisi työskentelemään oman kiinnostuksensa parissa: ohjelmistokehittäjänä. Free-Laskutuksella Daniyal toimii Frontend kehittäjänä ja pitää huolen ohjelmiston toimivuudesta.

Miten kuvailisit luonnettasi?

Olen järjestelmällinen, motivoitunut ja luova. Koulussa ja yliopistossa minulla oli mahdollisuus tehdä luovia asioita. Kohtasin ylä- ja alamäkiä, joista opin runsaasti. Erityisesti maisteri-väitöskirjaa työstäessä suoriuduin erittäin hyvin ja valvojani sai minut ymmärtämään asioita paremmin. Sain siitä motivaatiota tehdä enemmän tutkimusta ja kehittämistyötä.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Pidän matkustamisesta ja kriketin pelaamisesta. Olen myös Imran Kan:in suuri fani ja seuraan häntä. Hän voitti World Cupin 27 vuotta sitten ja nyt hän on Pakistanin pääministeri.

Mikä on mielestäsi mielenkiintoisinta tai haastavinta työssäsi?

Kohtaan päivittäin uusia haasteita mikä on hyvä, sillä pidän hankalien tilanteiden ratkomisesta. On myös hienoa tietää, että työmme auttaa asiakkaitamme.

Mitä odotat eniten työltäsi?

Meillä on hyvä moniammatillinen tiimi ja sen vuoksi teen parhaani, jotta oppisin niin paljon kuin mahdollista. Autan muita myös mielelläni ratkaisemaan ongelmia.

Uskon, että oman osaamiseni kehittämisen lisäksi saan kokemuksen työn tekemisestä joustavassa työympäristössä.

Mitkä ovat tulevaisuuden unelmasi työhön liittyen?

On vaikea ennustaa tulevaisuutta mutta tulevan muutaman vuoden aikana haluaisin tehdä ohjelmistokehitystä ja olla luomassa uskomatonta sovellusta, joka tuo lisäarvoa työllemme.

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin