Työntekijän esittely

28.03.2019

Daniyal on työskennellyt Free-Laskutuksella noin kahden kuukauden ajan ja hänestä on tullut jo korvaamaton osa tiimiä.

Ennen Free-Laskutusta Daniyal työsti finanssialan käyttäjä tehtäviä hänen kotimaassaan Pakistanissa vuoteen 2016 asti, jonka jälkeen hän lähti maisterin opintoihinsa Suomeen. Valmistumisen jälkeen hän päätti etsiä yrityksen, jossa hän pääsisi työskentelemään oman kiinnostuksensa parissa: ohjelmistokehittäjänä. Free-Laskutuksella Daniyal toimii Frontend kehittäjänä ja pitää huolen ohjelmiston toimivuudesta.

Miten kuvailisit luonnettasi?

Olen järjestelmällinen, motivoitunut ja luova. Koulussa ja yliopistossa minulla oli mahdollisuus tehdä luovia asioita. Kohtasin ylä- ja alamäkiä, joista opin runsaasti. Erityisesti maisteri-väitöskirjaa työstäessä suoriuduin erittäin hyvin ja valvojani sai minut ymmärtämään asioita paremmin. Sain siitä motivaatiota tehdä enemmän tutkimusta ja kehittämistyötä.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Pidän matkustamisesta ja kriketin pelaamisesta. Olen myös Imran Kan:in suuri fani ja seuraan häntä. Hän voitti World Cupin 27 vuotta sitten ja nyt hän on Pakistanin pääministeri.

Mikä on mielestäsi mielenkiintoisinta tai haastavinta työssäsi?

Kohtaan päivittäin uusia haasteita mikä on hyvä, sillä pidän hankalien tilanteiden ratkomisesta. On myös hienoa tietää, että työmme auttaa asiakkaitamme.

Mitä odotat eniten työltäsi?

Meillä on hyvä moniammatillinen tiimi ja sen vuoksi teen parhaani, jotta oppisin niin paljon kuin mahdollista. Autan muita myös mielelläni ratkaisemaan ongelmia.

Uskon, että oman osaamiseni kehittämisen lisäksi saan kokemuksen työn tekemisestä joustavassa työympäristössä.

Mitkä ovat tulevaisuuden unelmasi työhön liittyen?

On vaikea ennustaa tulevaisuutta mutta tulevan muutaman vuoden aikana haluaisin tehdä ohjelmistokehitystä ja olla luomassa uskomatonta sovellusta, joka tuo lisäarvoa työllemme.

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys