Tällä kertaa esittelemme markkinointikoordinaattorimme, Riikka Roitomaan!

11.10.2019

Riikkis -Liikkis lempinimen saanut koordinaattorimme on pohjimmiltaan herkkä ja empaattinen, mutta tarpeen tullen laittaa hihat heilumaan ja vauhtia työntekoon. Riikka on helposti lähestyttävä haastateltava ja ensimmäisenä hän kertoi meille fiiliksiä kotisohvaltaan:

“ Viimeksi liikutuin katsoessani sohvaperunoita ja yritin vakuutella kumppanilleni, että oikeasti mulla on vaan flunssa. Työminäni on määrätietoisempi ja jämptimpi, mutta ihmisläheisyys näkyy osittain sielläkin. Ajattelen usein, miten minun työpanokseni voi auttaa muiden työtaakkaa. ”

Riikalla on taustalla kymmenen vuoden kokemus asiakkaiden kanssa työskentelystä, ja hän on työskennellyt isoissa kansainvälisissä yrityksissä.

“ Startup -maailma veti kuitenkin puoleensa omalla viehättävyydellään. Kevytyrittäjyys on minulle jo ennestään tuttua työskenneltyäni alalla aikaisemmin. On ollut mielenkiintoista seurata alan kehittymistä ja kasvua. Siitä on ollut iso apu tultuani Free:lle. ”

Mitä teet vapaa-ajallasi?

“ Rakastan pöytäcurlingia! ”, Riikka naurahtaa.
“ Sen lisäksi koitan saada ystäväni saman pöydän ääreen dinnerille ja nautin, kun saan tehdä heille hyvää ruokaa ja huomata, kuinka kaikki viihtyvät. ”

Työssään Riikka nauttii siitä, kun työnjälki näkyy konkreettisesti.

“ Mielenkiintoisinta työssäni on erilaisten ihmisten tapaaminen ja tuloksellisuus. Työnjälki näkyy esimerkiksi onnistuneena tapahtumana. Vastuu antaa minulle huimat mahdollisuudet kehittää itseäni vielä vähän paremmaksi työssäni. On rakentavaa tarkkailla, mitä en vielä osaa ja missä olenkin hyvä. ”

Mitä odotat työltäsi?

“ Meillä on luvassa vilkas loppuvuosi. Mielenkiintoisia yhteistöitä ja tapahtumia. Olen iloinen, että saan olla mukana organisoimassa projekteja ja ottamassa koppia yllättävistäkin tilanteista. ”

Mistä unelmoit?

“ Haaveilen Lissabonista. En ole koskaan käynyt siellä, mutta kaupunki viehättää ja vetää minua puoleensa jostain syystä. Tahtoisin myös kerrankin tehdä karjalanpaistin siten, että olisin täysin tyytyväinen lopputulokseen. Sen tekeminen vaatii ainakin lisää kärsivällisyyttä ja lempeyttä. ”

Riikka tekee eikä meinaa ja tuo Free:lle uutta näkökulmaa markkinointiin sekä asiantuntevaa otetta töiden koordinointiin.

Tervetuloa tiimiin, Riikka! 🙂

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys