Rakennusala

Rakennusala työllistää yhteensä arviolta 250 000 henkilöä. Rakennusalalla on käytössä erilaisia työn tekemisen muotoja, joista yksi vahva työllistymisen muoto on rakennusmies-kevytyrittäjänä.

Kevytyrittäjyys rakennusalalla on molemminpuolinen mahdollisuus, palvellen sekä rakennusalan yrittäjää että rakennusmiestä itseään. Rakennusalan työntekijän – esimerkiksi rakennusmies tai kirvesmies – palkkaaminen on helpompaa, jos suosii kevytyrittäjää. Tällöin työn teosta ja palkkauksesta voidaan sopia vapaammin, verrattuna perinteiseen työsuhteeseen. Rakennusalan kevytyrittäjälle kevytyrittäjyys on vapaampi työnteon muoto, kun rakennusmies saa toimia yrittäjämäisesti.

Rakennusmiehen tuntipalkka

Rakennusalan yrittäjä on vapaa sopimaan omasta palkastaan toimeksiantajan kanssa. Toki rakennusmiehen tuntipalkka on sidottu työehtosopimukseen, mutta kevytyrittäjä-rakennusmiehen tuntipalkka on parempi, kuin perinteisessä työsuhteessa työskentelevän rakennusmiehen tuntipalkka.

Rakennusmiehen tuntipalkkaan saa luonnollisesti lisättyä myös vuoro- ja työkokemuslisät, jotka nostavat rakennusmiehen tuntipalkkaa.

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu(at)free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys