Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

24.5.2022 | FREEkly news

FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017 ja tästä on vierähtänyt jo 5 vuotta. FREE.fi nimi on alun perin ollut Freelancer-laskutus, joka nykyään tunnetaan nimellä Free-Laskutus Oy, josta FREE.fi -nimi on lyhenne.

FREE.fi työllistää tällä hetkellä melkein 40 henkilöä ja tarjoaa vapaan työllistymisen mallin. FREE.fi:llä tehdään töitä työsuhteessa, toiminimiyrittäjinä, kevytyrittäjinä sekä osakeyhtiöllä. FREE.fi haluaa tarjota jokaiselle työntekijälle vapauden valita työllistymisen muoto, sillä se on osa FREE.fi:n arvoja.

FREE.fi:n tulevaisuus ja tavoitteet

FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas uskoo, että tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan laajemmin palveluita, jotka helpottavat yrittäjämäisesti toimivien ihmisten arkea, sekä heidän asiakkaidensa arkea. Hän toteaa, että FREE.fi:n tavoitteena on olla maailman suurin ja paras palvelu, ja kaikki muut tavoitteet palvelevat tätä suurempaa kokonaisuutta.

FREE.fi:n yhteisö

Henkilöstö on kuvaillut FREE.fi:tä avoimeksi, rennoksi ja vuorovaikutteiseksi. Täällä työskentelee mahtavaa porukkaa, jossa vallitsee avoin ilmapiiri. FREE.fi:llä on hyvä tehdä töitä ja se tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia. Joonas kuvaili FREE.fi:tä innovatiiviseksi, ystävälliseksi ja rennoksi.

REE.fi:ssä on parasta työyhteisö ja ihmiset, jotka ovat täällä töissä” – Joonas 

Pääsimme juhlimaan FREE.fi syntymäpäiviä koko henkilöstön voimin. Syntymäpäivien kunniaksi pääsimme kokeilemaan curlingia, syömään hyvin ja ennen kaikkea nauttimaan toistemme seurasta.

Lisää luettavaa

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniBravedo
FREE.fi Whatsapp