Näin FREE.fi huolehtii turvallisuudestasi

20.4.2022 | FREEkly news

FREE.fi vastaa omalta osaltaan, että kevytyrittäjän työskentely on turvallista ja vastuullista. FREE.fi kevytyrittäjien palvelumaksuihin sisältyy aina tapaturma-, vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vastuu- ja tapaturmavakuutuksissa lopullisen päätöksen tekee aina vakuutusyhtiö Fennia

FREE.fi -laskutuspalvelun kevytyrittäjät ovat tapaturmavakuutettuja. Mikäli kevytyrittäjälle sattuu tapaturma työtä tehdessä, on hänen mahdollista päästä hoitoon vakuutuksen turvin. Fenniaan voi olla yhteydessä tällaisissa tilanteissa ja tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

FREE.fi kevytyrittäjät ovat lisäksi aina vastuuvakuutettuja toimeksiantojensa aikana, mikä tarkoittaa, että työnteon yhteydessä sattuneet materiaaliset vahingot, kuten ikkunan rikki meneminen ovat vastuuvakuutuksen piirissä. FREE.fi -laskutuspalvelun kevytyrittäjänä vastuuvakuutus korvaa vahingon omavastuuosuuden ylittävästä määrästä. 

Vastuuvakuutus ei kata vahinkoja, jotka liittyvät puutteellisesti tai virheellisesti tehdyn toimeksiannon uudelleen tekemiseen, eikä työhön, jossa toimeksiannon mukaisia velvoitteita ei ole lainkaan toteutettu.

Lisää luettavaa

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias
24.5.2022

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

https://youtu.be/LEo3GkSc5Xc FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017...

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp