Kevytyrittäjän laskuri – apua hinnoitteluun

18.11.2021 | FREEkly news, Vinkkejä aloittelevalle kevytyrittäjälle

Kaipaatko apua hinnoitteluun? Oman osaamisen hinnoittelu voi olla hankalaa, jos ei tiedä, mistä aloittaa. FREE.fi:n luomalla laskurilla myös aloitteleva kevytyrittäjä pääsee helposti alkuun hinnoittelun kanssa! Laskurin avulla voit arvioida, kuinka paljon tienaisit FREE.fi -kevytyrittäjänä.

Miten FREE.fi:n laskuri toimii?

  1. Klikkaa itsesi laskuriin tästä.
  2. Syötä laskuriin laskutushintasi sekä oma veroprosenttisi.
  3. Laskutushintaa muodostaessa, ota huomioon myös arvonlisävero. Muista merkitä laskuriin sisältääkö laskutussummasi ALV:n, vai ei.
Laskuri ottaa huomioon FREE.fi:n palvelumaksun sekä lisäpalvelumaksun. Kun olet syöttänyt tiedot, näet palkkasumman, jonka saisit kevytyrittäjänä nettopalkkana. Helppoa! Otathan kuitenkin huomioon, että jos tienaat kevytyrittäjänä yli 8 261,71 euroa vuodessa (v. 2022), olet YEL-velvollinen.

Lisäapua hinnoitteluun

Kaipaatko lisätietoa oman osaamisen hinnoittelusta? Lue myös vinkkimme oman työn hinnoitteluun ja perehdy kevytyrittäjän taloudellisiin seikkoihin. Olemme tukenasi eri työelämän vaiheissa ja hoidamme puolestasi yrittäjän byrokratiaviidakon.

Lisää luettavaa

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias
24.5.2022

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

https://youtu.be/LEo3GkSc5Xc FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-20)

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp