Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

19.12.2017

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana onkin hyvä hetki ottaa muutama ansaittu lomapäivä ja ladata akkuja jo kulman takana häämöttävää vuotta 2018 varten. Freenkin toimisto hiljenee välipäivien ajaksi (vastaamme toki asiakaspalvelussamme).

Ennen kauan odotettua joululomaa eletään monesti vuoden kiireisintä aikaa töiden parissa. Taas on nimittäin se kuuluisa aika vuodesta, kun kaikkien työkiireiden keskellä yritetään saada maailma valmiiksi ennen joulua. Kaikkien helpotukseksi voimme onneksi todeta, että maailmaa ei tarvitse saada valmiiksi ja työt odottavat tekijäänsä myös joulupyhien jälkeen.

Siksi joulun alla on hyvä muistuttaa itseään, että elämässä on monia muitakin asioita kuin vain työskentely. Vaikka oma työ olisi kuinka hienoa ja motivoivaa, on silti hyvä joskus pysähtyä hetkeksi. Tutkimusten mukaan se rauhoittuminen myös parantaa työtuloksia, joten jos nyt haluaa miettiä menestymistään, niin senkin kannalta hetken hiljentyminen on hyväksi.

Syö siis rauhassa lanttulaatikkosi (toimistollamme käytiin muuten harvinaisen värikäs keskustelu siitä, minkä laatikon valitsemme tähän tekstiin…). Nosta jalat pöydälle ja ota rennosti. Jokainen meistä on sen ansainnut pitkän vuoden päätteeksi.

Tosin Korvatunturilta kantautuneiden huhujen mukaan myös Joulupukki on Free Yrittäjä, joten hänelle suotakoon sentään vapaus työskennellä muutaman päivän ajan joulupyhien aikaan. Kerrankin kun on hänellekin töitä tarjolla.

Hauskaa joulun odotusta ja joulua,
Free-Laskutuksen henkilökunta!

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys