Kirjaudu sisään

Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

19.12.2017

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana onkin hyvä hetki ottaa muutama ansaittu lomapäivä ja ladata akkuja jo kulman takana häämöttävää vuotta 2018 varten. Freenkin toimisto hiljenee välipäivien ajaksi (vastaamme toki asiakaspalvelussamme).

Ennen kauan odotettua joululomaa eletään monesti vuoden kiireisintä aikaa töiden parissa. Taas on nimittäin se kuuluisa aika vuodesta, kun kaikkien työkiireiden keskellä yritetään saada maailma valmiiksi ennen joulua. Kaikkien helpotukseksi voimme onneksi todeta, että maailmaa ei tarvitse saada valmiiksi ja työt odottavat tekijäänsä myös joulupyhien jälkeen.

Siksi joulun alla on hyvä muistuttaa itseään, että elämässä on monia muitakin asioita kuin vain työskentely. Vaikka oma työ olisi kuinka hienoa ja motivoivaa, on silti hyvä joskus pysähtyä hetkeksi. Tutkimusten mukaan se rauhoittuminen myös parantaa työtuloksia, joten jos nyt haluaa miettiä menestymistään, niin senkin kannalta hetken hiljentyminen on hyväksi.

Syö siis rauhassa lanttulaatikkosi (toimistollamme käytiin muuten harvinaisen värikäs keskustelu siitä, minkä laatikon valitsemme tähän tekstiin…). Nosta jalat pöydälle ja ota rennosti. Jokainen meistä on sen ansainnut pitkän vuoden päätteeksi.

Tosin Korvatunturilta kantautuneiden huhujen mukaan myös Joulupukki on Free Yrittäjä, joten hänelle suotakoon sentään vapaus työskennellä muutaman päivän ajan joulupyhien aikaan. Kerrankin kun on hänellekin töitä tarjolla.

Hauskaa joulun odotusta ja joulua,
Free-Laskutuksen henkilökunta!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi