Kirjaudu sisään

Hieno startti Free Yrittäjyydelle

10.5.2017

Tervehdys kaikille Freeläisille!

Ollaan tehty pitkiä päiviä parin viikon ajan ja keskusteltu meidän asiakkaiden kanssa paljon. Aivan mielettömän suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette mukana. Olette haastaneet meidät pyynnöillänne ja kysymyksillänne yhä parempaan toimintaan.

Free Yrittäjyys – Se laillinen tapa laskuttaa, on lähtenyt hienostiu liikkeelle ja käyttäjien kommentit ovat olleet positiivisia.

Pelättiin ennen palvelun julkaisua, että lakimuutos nähdään negatiivisena, mutta onneksemme suurin osa on  ottanut sen ilolla vastaan- jäähän siinä nettona enemmän laskuttajalle käteen (otanta meidän asiakkaistamme, ei yleisesti laskutuspalveluiden käyttäjistä).

Hommat ja rullaa ja me otetaan loppuviikko rauhallisemmin. Saat yhä meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, someissa – miten haluatkin. Kertaalleen vielä kiitokset teille kaikille! Olette mukana tekemässä Suomen parasta laskutuspalvelua!

Free Yrittäjyys mahdollistaa aidosti joustavan ja yrittäjämäisen toiminnan itsensä työllistäjille, ilman paperisotaa. Free hoitaa ne tylsät työt jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Rekisteröidy Free Yrittäjäksi veloituksetta ja ala jo tänään laskuttamaan osaamisestasi. Me perimme vain 4% palvelumaksun verottomasta laskutuksestasi ja vastineeksi teemme elämästäsi hieman helpomaa.

Team Free-Laskutus

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin