Hieno startti Free Yrittäjyydelle

10.05.2017

Tervehdys kaikille Freeläisille!

Ollaan tehty pitkiä päiviä parin viikon ajan ja keskusteltu meidän asiakkaiden kanssa paljon. Aivan mielettömän suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette mukana. Olette haastaneet meidät pyynnöillänne ja kysymyksillänne yhä parempaan toimintaan.

Free Yrittäjyys – Se laillinen tapa laskuttaa, on lähtenyt hienostiu liikkeelle ja käyttäjien kommentit ovat olleet positiivisia.

Pelättiin ennen palvelun julkaisua, että lakimuutos nähdään negatiivisena, mutta onneksemme suurin osa on  ottanut sen ilolla vastaan- jäähän siinä nettona enemmän laskuttajalle käteen (otanta meidän asiakkaistamme, ei yleisesti laskutuspalveluiden käyttäjistä).

Hommat ja rullaa ja me otetaan loppuviikko rauhallisemmin. Saat yhä meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, someissa – miten haluatkin. Kertaalleen vielä kiitokset teille kaikille! Olette mukana tekemässä Suomen parasta laskutuspalvelua!

Free Yrittäjyys mahdollistaa aidosti joustavan ja yrittäjämäisen toiminnan itsensä työllistäjille, ilman paperisotaa. Free hoitaa ne tylsät työt jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Rekisteröidy Free Yrittäjäksi veloituksetta ja ala jo tänään laskuttamaan osaamisestasi. Me perimme vain 4% palvelumaksun verottomasta laskutuksestasi ja vastineeksi teemme elämästäsi hieman helpomaa.

Team Free-Laskutus

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys