Kirjaudu sisään

Hieno startti Free Yrittäjyydelle

10.5.2017

Tervehdys kaikille Freeläisille!

Ollaan tehty pitkiä päiviä parin viikon ajan ja keskusteltu meidän asiakkaiden kanssa paljon. Aivan mielettömän suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette mukana. Olette haastaneet meidät pyynnöillänne ja kysymyksillänne yhä parempaan toimintaan.

Free Yrittäjyys – Se laillinen tapa laskuttaa, on lähtenyt hienostiu liikkeelle ja käyttäjien kommentit ovat olleet positiivisia.

Pelättiin ennen palvelun julkaisua, että lakimuutos nähdään negatiivisena, mutta onneksemme suurin osa on  ottanut sen ilolla vastaan- jäähän siinä nettona enemmän laskuttajalle käteen (otanta meidän asiakkaistamme, ei yleisesti laskutuspalveluiden käyttäjistä).

Hommat ja rullaa ja me otetaan loppuviikko rauhallisemmin. Saat yhä meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, someissa – miten haluatkin. Kertaalleen vielä kiitokset teille kaikille! Olette mukana tekemässä Suomen parasta laskutuspalvelua!

Free Yrittäjyys mahdollistaa aidosti joustavan ja yrittäjämäisen toiminnan itsensä työllistäjille, ilman paperisotaa. Free hoitaa ne tylsät työt jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Rekisteröidy Free Yrittäjäksi veloituksetta ja ala jo tänään laskuttamaan osaamisestasi. Me perimme vain 4% palvelumaksun verottomasta laskutuksestasi ja vastineeksi teemme elämästäsi hieman helpomaa.

Team Free-Laskutus

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi