Kirjaudu sisään

Free:n käyttäjä Timo

21.5.2018

Mitä teet työksesi?

Teen työkseni siivouksia, lattiavaluja sekä kaikenlaisia pieniä hommia. Tämän lisäksi kilpailen myös vesijetillä MM-tasolla. Teen usein nopealla aikataululla erilaisia hommia ja osallistun tapahtumiin, esimerkiksi nyt huhtikuun puolivälissä osallistuin Ylläs 24h laskettelukilpailuun.

Miten Free-Laskutus on auttanut sinua?

Pystyn kätevästi Free-Laskutuksen avulla laskuttamaan myös kilpailuista sponsori tulot, jolloin Free-Laskutus hoitaa kaiken tarvittavan, ja itse pystyn keskittymään paremmin kilpailemiseen. Nyt Ylläs 24h laskettelukilpailussa minulle oli myös erittäin helppoa laskuttaa voittoni palkintorahat Freen kautta. Freekäyttäjänä minulle on ollut myös kovasti apua palkan suhteen, koska pystyn tarvittaessa nostamaan palkkaennakkoa pientä korvausta vastaan. Tämä on helpottanut minua, kun silloin tällöin on tullut vastaan yllättäviä menoja arjessa.

Mitä mahdollisuuksia työsi antaa sinulle?

Kevytyrittäjänä teen työni, lähetän laskun Free-Laskutuksen kautta ja säästyn paperitöiltä, joka puolestaan luo arvokasta aikaa minulle. Minulle on todella hienoa se, että pystyn pitämään vapaata töistä kuten itse haluan, mikä mahdollistaa minulle osallistumisen eri kilpailuihin ja pääsen toteuttamaan minun intohimoani. Lisäksi lomien aikatauluttaminen, urheileminen ja ystävien näkeminen on myös helppo sumplia työni ohella.

Käy katsomassa Timon haastattelut täältä>>

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin