Kirjaudu sisään

Free:n käyttäjä Paula

18.1.2018

Mitä teet työksesi?

Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille lapsille. Näiden töiden ohella teen myös satunnaisia kuvaustöitä ja toteutan samalla kahta valokuvanäyttelyä.

Miten Free-Laskutus on auttanut sinua?

Free Laskutus on mahdollistanut minulle muun muassa erilaisten kuvaustöiden toteuttamisen, kun edellytyksenä on ollut työstä laskuttaminen. En toimi päätoimisena yrittäjänä, joten onkin ollut hienoa, että olen silti pystynyt vastaanottamaan laskutettavia työkeikkoja päätyöni ohella. Free-Laskutuksen avulla olen siis onnistunut työllistämään itseäni entisestään ja mahdollistanut samalla työstä laskuttamisen helposti. Helppokäyttöisen järjestelmänsä ansiosta Free-Laskutus on tehnyt laskuttamisesta helppoa ja hoitavat kaikki laskutettavan palkkion sivukulut. Ja mikä parasta, asiakaspalvelu on ripeää kaikkiin kysymyksiin saan vastauksen nopeasti.

Mitä mahdollisuuksia työsi antaa sinulle?

Ensimmäisenä mieleeni tulee erilaiset sosiaaliset suhteet. Työni kautta saan tutustua mielettömän hienoihin kollegoihin sekä erilaisiin katsojiin. Vuorovaikutus, toisista vaikuttuminen ja inspiroituminen ovat tärkeitä osia työssäni.

Freelancerina pystyn hyvin myös pitkälle määrittämään työaikani. Välillä voin tehdä todella pitkiä päiviä, mutta vastavuoroisesti, voin pitää pidennettyjä viikonloppuja. Pidän myös siitä, että voin usein määritellä päiväni rakenteen itse. Esimerkiksi tänään – tein aamusta töitä, jonka jälkeen lähdin keskellä päivää Porvooseen katsomaan kummipoikaani ja palasin kotiin jatkamaan töitä.

Minulla on monia eri projekteja työn alla, jonka myötä työtehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristöni vaihtuvat projektin mukaan. Jokainen päivä työssäni on siis erilainen, vaikka se kuulostaakin hieman kliseeltä. Ennen kaikkea saan tehdä töitä inspiroivien ihmisten kanssa ja oppia koko ajan uutta.

Paula, Näyttelijä

Paulan haastattelut voi käydä katsomassa tästä.

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin