Free:n käyttäjä Paula

18.1.2018

Mitä teet työksesi?

Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille lapsille. Näiden töiden ohella teen myös satunnaisia kuvaustöitä ja toteutan samalla kahta valokuvanäyttelyä.

Miten Free-Laskutus on auttanut sinua?

Free Laskutus on mahdollistanut minulle muun muassa erilaisten kuvaustöiden toteuttamisen, kun edellytyksenä on ollut työstä laskuttaminen. En toimi päätoimisena yrittäjänä, joten onkin ollut hienoa, että olen silti pystynyt vastaanottamaan laskutettavia työkeikkoja päätyöni ohella. Free-Laskutuksen avulla olen siis onnistunut työllistämään itseäni entisestään ja mahdollistanut samalla työstä laskuttamisen helposti. Helppokäyttöisen järjestelmänsä ansiosta Free-Laskutus on tehnyt laskuttamisesta helppoa ja hoitavat kaikki laskutettavan palkkion sivukulut. Ja mikä parasta, asiakaspalvelu on ripeää kaikkiin kysymyksiin saan vastauksen nopeasti.

Mitä mahdollisuuksia työsi antaa sinulle?

Ensimmäisenä mieleeni tulee erilaiset sosiaaliset suhteet. Työni kautta saan tutustua mielettömän hienoihin kollegoihin sekä erilaisiin katsojiin. Vuorovaikutus, toisista vaikuttuminen ja inspiroituminen ovat tärkeitä osia työssäni.

Freelancerina pystyn hyvin myös pitkälle määrittämään työaikani. Välillä voin tehdä todella pitkiä päiviä, mutta vastavuoroisesti, voin pitää pidennettyjä viikonloppuja. Pidän myös siitä, että voin usein määritellä päiväni rakenteen itse. Esimerkiksi tänään – tein aamusta töitä, jonka jälkeen lähdin keskellä päivää Porvooseen katsomaan kummipoikaani ja palasin kotiin jatkamaan töitä.

Minulla on monia eri projekteja työn alla, jonka myötä työtehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristöni vaihtuvat projektin mukaan. Jokainen päivä työssäni on siis erilainen, vaikka se kuulostaakin hieman kliseeltä. Ennen kaikkea saan tehdä töitä inspiroivien ihmisten kanssa ja oppia koko ajan uutta.

Paula, Näyttelijä

Paulan haastattelut voi käydä katsomassa tästä.

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

FREE!:n vinkit juhannuksen viettoon! – FREE!`s Midsummer tips!

Vielä muutama kuukausi sitten elimme melkoisissa poikkeusoloissa ja monet ovatkin jättäneet juhannussuunnitelmat melko avoimiksi. FREE!:n tiimi listasi viime hetken vinkit, josta voit poimia sinulle sopivimmat käyttöösi! Tässä FREE!:n vinkit juhannukselle: FREE!`s...

Changing the way you work – Tutustu FREE!:n operatiiviseen johtajaan!

Brändimuutoksen myötä FREE!:llä on tapahtunut paljon myllerrystä sekä kasvua ja uusia henkilöitä on rekrytoitu mukaan rakentamaan fiksumpaa työelämää. Operatiivisen johtajan saappaisiin onkin hypännyt Emil Kylämarkula.  Kuka on Emil? Kriisiaikoina tarvitaan luovuutta...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi