Kirjaudu sisään

Free-Laskutus liittyy TYÖ EI SYRJI – kampanjaan

21.9.2018

Free-Laskutus Ilmoittautui Työ ei syrji- kampanjaan edistääkseen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on asenteista kiinni ja jokaisella ikään, sukupuoleen, taustaan tai mihinkään muuhun katsomatta tulisi olla samat lähtökohdat niin työnhaussa, palkkauksessa, työoloissa kuin työuralla etenemisessä.

Kampanja on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n alkuun laittama. #eisyrji- kampanja on erittäin hyvää jatkoa yhteiskunnalliseen keskusteluun työelämästä.

Roolit hämärtynyt

Työelämän murroksesta on puhuttu paljon ja se näkyy erityisesti kevytyrittäjien heikosta asemasta työmarkkinoilla. Edes kaikki kevytyrittäjät eivät tiedä ovatko he työntekijä vai yrittäjä-statuksella. Eikä tiedä edes kaikki viranomaisetkaan.

Miten Free-Laskutus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta?

Me olemme sitoutuneet näkemään ihmiset ihmisinä. Tämän vuoksi Free-Laskutuksesta on kasvanut monikulttuurinen perhe, jossa ketään ei vähätellä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme on nyt ja jatkossa mahdollisimman monipuolista. ”Erilaisuus” on asia mikä opettaa ja avaa maailmankatsomusta. Miksi emme oppisi joka päivä lisää maailmasta?

Itsensätyöllistäjien tasa-arvoinen kohtelu työelämässä?

Viime aikoina esiin tulleet tapaukset erityisesti kulttuurialalta osoittavat, että ihmiset ovat erittäin epätasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden riippuen työsuhteesta.
Lähes 100 000 suomalaista itsensätyöllistäjää jää hieman tämän kampanjan ulkopuolelle ja unohtuu julkisesta keskustelusta.

Tämän vuoksi Free-Laskutus tulee nostamaan jatkossa enemmän esille itsensätyöllistäjien kokemia ongelmia suomalaisessa työelämässä.

Sen lisäksi, että tulemme ottamaan itsensätyöllistäjien puolestapuhujana enemmän roolia, haastamme yrityksesi mukaan Työ ei syrji- kampanjaan.

#EiSyrji

Joonas Tuompo
Toimitusjohtaja
Free-Lasktuus Oy

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi