Kirjaudu sisään

Free-Laskutus liittyy TYÖ EI SYRJI – kampanjaan

21.9.2018

Free-Laskutus Ilmoittautui Työ ei syrji- kampanjaan edistääkseen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on asenteista kiinni ja jokaisella ikään, sukupuoleen, taustaan tai mihinkään muuhun katsomatta tulisi olla samat lähtökohdat niin työnhaussa, palkkauksessa, työoloissa kuin työuralla etenemisessä.

Kampanja on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n alkuun laittama. #eisyrji- kampanja on erittäin hyvää jatkoa yhteiskunnalliseen keskusteluun työelämästä.

Roolit hämärtynyt

Työelämän murroksesta on puhuttu paljon ja se näkyy erityisesti kevytyrittäjien heikosta asemasta työmarkkinoilla. Edes kaikki kevytyrittäjät eivät tiedä ovatko he työntekijä vai yrittäjä-statuksella. Eikä tiedä edes kaikki viranomaisetkaan.

Miten Free-Laskutus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta?

Me olemme sitoutuneet näkemään ihmiset ihmisinä. Tämän vuoksi Free-Laskutuksesta on kasvanut monikulttuurinen perhe, jossa ketään ei vähätellä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme on nyt ja jatkossa mahdollisimman monipuolista. ”Erilaisuus” on asia mikä opettaa ja avaa maailmankatsomusta. Miksi emme oppisi joka päivä lisää maailmasta?

Itsensätyöllistäjien tasa-arvoinen kohtelu työelämässä?

Viime aikoina esiin tulleet tapaukset erityisesti kulttuurialalta osoittavat, että ihmiset ovat erittäin epätasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden riippuen työsuhteesta.
Lähes 100 000 suomalaista itsensätyöllistäjää jää hieman tämän kampanjan ulkopuolelle ja unohtuu julkisesta keskustelusta.

Tämän vuoksi Free-Laskutus tulee nostamaan jatkossa enemmän esille itsensätyöllistäjien kokemia ongelmia suomalaisessa työelämässä.

Sen lisäksi, että tulemme ottamaan itsensätyöllistäjien puolestapuhujana enemmän roolia, haastamme yrityksesi mukaan Työ ei syrji- kampanjaan.

#EiSyrji

Joonas Tuompo
Toimitusjohtaja
Free-Lasktuus Oy

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin