Kirjaudu sisään

Free-Laskutuksen tiimi kasvaa

29.11.2018

Olemme saaneet uuden tekijän tiimiimme ja jo muutamassa päivässä Veerasta onkin tullut jo tuttu ja positiivinen näky toimistolla.

Veera kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaluonteeksi, joka viettää vapaa-aikansa pääosin ystävien, perheen sekä laulun ja musiikin parissa. Veera nauttii myös hyvästä ruuasta ja netflixin katsomisesta. ”Minut saa iloiseksi ihanat ihmiset, joilta löytyy huumorintajua”, kertoo Veera. Myös musiikki, hyvä ruoka, memet ja shoppailu tuovat hänelle hymyn huulille.

”Minulle työnteossa tärkeää on työntekemisen lisäksi rento ilmapiiri ja hyvä porukka, jonka kanssa voi nauraa ja vitsailla.”

Veera on uusi Free-Laskutuksen perheenjäsen, joka tulee olemaan osa asiakaspalvelutiimiä. Veerasta onkin ollut jo suuri apu ja hän on tuonut tiimille uusia ideoita. Free-Laskutukselta Veera toivookin uusia haasteita ja sitä, että pääsee todistamaan ja olemaan osa firman kasvua.

Veera saapuu tiimiin myynti- ja asiakaspalvelutaustasta ja jatkaa samalla linjalla, sillä työ on hänelle mieleistä. Nyt työnteko saa toki uusia ulottuvuuksia, sillä opittavaa on paljon. Työntekijänä Veera kuvaileekin itseään oma-aloitteiseksi ja innokkaaksi oppimaan. ”Työpaikalla olen usein se vähän höpsö”, kertoo Veera. Free-Laskutukselle hän halusi kaivatessaan lisää haasteita työelämässä ja koska hän tiesi sopivansa porukkaan. 

Veeran kanssa pääsee juttelemaan asiakaspalvelupuhelimen sekä chatin välityksellä! 

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin