Free-Laskutuksen tiimi kasvaa

29.11.2018

Olemme saaneet uuden tekijän tiimiimme ja jo muutamassa päivässä Veerasta onkin tullut jo tuttu ja positiivinen näky toimistolla.

Veera kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaluonteeksi, joka viettää vapaa-aikansa pääosin ystävien, perheen sekä laulun ja musiikin parissa. Veera nauttii myös hyvästä ruuasta ja netflixin katsomisesta. ”Minut saa iloiseksi ihanat ihmiset, joilta löytyy huumorintajua”, kertoo Veera. Myös musiikki, hyvä ruoka, memet ja shoppailu tuovat hänelle hymyn huulille.

”Minulle työnteossa tärkeää on työntekemisen lisäksi rento ilmapiiri ja hyvä porukka, jonka kanssa voi nauraa ja vitsailla.”

Veera on uusi Free-Laskutuksen perheenjäsen, joka tulee olemaan osa asiakaspalvelutiimiä. Veerasta onkin ollut jo suuri apu ja hän on tuonut tiimille uusia ideoita. Free-Laskutukselta Veera toivookin uusia haasteita ja sitä, että pääsee todistamaan ja olemaan osa firman kasvua.

Veera saapuu tiimiin myynti- ja asiakaspalvelutaustasta ja jatkaa samalla linjalla, sillä työ on hänelle mieleistä. Nyt työnteko saa toki uusia ulottuvuuksia, sillä opittavaa on paljon. Työntekijänä Veera kuvaileekin itseään oma-aloitteiseksi ja innokkaaksi oppimaan. ”Työpaikalla olen usein se vähän höpsö”, kertoo Veera. Free-Laskutukselle hän halusi kaivatessaan lisää haasteita työelämässä ja koska hän tiesi sopivansa porukkaan. 

Veeran kanssa pääsee juttelemaan asiakaspalvelupuhelimen sekä chatin välityksellä! 

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys