Kirjaudu sisään

Free-Laskutuksen tiimi kasvaa

29.11.2018

Olemme saaneet uuden tekijän tiimiimme ja jo muutamassa päivässä Veerasta onkin tullut jo tuttu ja positiivinen näky toimistolla.

Veera kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaluonteeksi, joka viettää vapaa-aikansa pääosin ystävien, perheen sekä laulun ja musiikin parissa. Veera nauttii myös hyvästä ruuasta ja netflixin katsomisesta. ”Minut saa iloiseksi ihanat ihmiset, joilta löytyy huumorintajua”, kertoo Veera. Myös musiikki, hyvä ruoka, memet ja shoppailu tuovat hänelle hymyn huulille.

”Minulle työnteossa tärkeää on työntekemisen lisäksi rento ilmapiiri ja hyvä porukka, jonka kanssa voi nauraa ja vitsailla.”

Veera on uusi Free-Laskutuksen perheenjäsen, joka tulee olemaan osa asiakaspalvelutiimiä. Veerasta onkin ollut jo suuri apu ja hän on tuonut tiimille uusia ideoita. Free-Laskutukselta Veera toivookin uusia haasteita ja sitä, että pääsee todistamaan ja olemaan osa firman kasvua.

Veera saapuu tiimiin myynti- ja asiakaspalvelutaustasta ja jatkaa samalla linjalla, sillä työ on hänelle mieleistä. Nyt työnteko saa toki uusia ulottuvuuksia, sillä opittavaa on paljon. Työntekijänä Veera kuvaileekin itseään oma-aloitteiseksi ja innokkaaksi oppimaan. ”Työpaikalla olen usein se vähän höpsö”, kertoo Veera. Free-Laskutukselle hän halusi kaivatessaan lisää haasteita työelämässä ja koska hän tiesi sopivansa porukkaan. 

Veeran kanssa pääsee juttelemaan asiakaspalvelupuhelimen sekä chatin välityksellä! 

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi