FREE.fi etsii määräaikaista TAPAHTUMATUOTTAJAA

17.3.2022 | FREEkly news

FREE.fi on vuonna 2017 aloittanut itsensätyöllistäjien laskutuspalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi työllistyä Suomessa helposti. Olemme yksi Suomen Top 10 kasvuteknologiayrityksistä, liikevaihtomme ollessa jo lähes 100m€.
Palvelu hoitaa kevytyrittäjien puolesta paperityöt ja verojen maksun, sekä tarjoaa myös kirjanpitopalvelua sitä tarvitseville. Intohimomme on olla modernin työskentelyn tienraivaaja, uudistaen koko alaa ja tapaa tehdä töitä. Emme vain puhu, vaan myös toimimme – meillä voi työllistyä eri tavoin ja sopimuksin.

Flow, Slush, Vaikuttajagaala – ja paljon muutakin vielä. Miltä kuulostaa, alkoiko innostaa?

Etsimme positiivista ja sosiaalista tapahtumatuontannon osaajaa energiseen ja rohkeaan työyhteisöön. Tässä työssä ja joustavassa työyhteisössä pääset käyttämään osaamistasi ja innovatiivisuuttasi kattavasti.

Tapahtumatuottajan työ ei kuitenkaan ole vain upeissa tilaisuuksissa patsastelua, vaan kovaa työtä niiden järjestämiseksi. Tarvitset työssäsi todella hyviä aikataulutus- ja organisointikykyjä. Tapahtumatuottajan tulee pystyä työskentelemään samanaikaisesti useamman projektin parissa – osin myös itsenäisesti. Ymmärrys asioiden priorisoinnista ja aikatauluttamisesta on siis välttämättömyys – samoin paineensietokyky.

Työhösi kuuluu muun muassa tarjouksien rakentamista, myynnin tukemista, markkinoinnissa avustamista, alihankkijoiden kilpailuttamista, ideointia, tuotetilauksia, ongelmien ratkaisua ja projektinhallintaa. Työ sisältää siis kaikkea mahdollista tapahtumien suunnittelusta aina niissä edustamiseen saakka. Myös muut myynnin, viestinnän ja markkinoinnin tehtävät ovat osa toimenkuvaasi. Mikäli näiden lisäksi vielä nautit tapahtumissa emännöimisestä ja tarvittavin osin esillä olosta, ja olet aito tiimipelaaja, joka ymmärtää työyhteisön hyvän hengen tärkeyden, saatat olla juuri sopiva tähän positioon!

Voit olla urasi alussa, mutta toivomme taustalta löytyvän kuitenkin muutaman vuoden työkokemusta isojen tapahtumien organisoinnista. Työsuhde on määräaikainen vuodella 2022. Jatkoa emme voi taata, mutta toki pyrimme aina pitämään kiinni mahtavista työntekijöistä! Tapahtumien ollessa käynnissä, työ luonnollisesti sisältää myös ilta- ja viikonlopputunteja.

Lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkapyynnöllä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.3.2022 Katille (). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän odota viimeiseen päivään!

Jos haettavasta tehtävästä herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Katiin (Head of Communications & PR, 040 586 3008).

Työssäsi tukenasi ovat innostuneet ja taitavat työkaverit, sekä rento ja kannustava työyhteisö.

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Lisää luettavaa

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias
24.5.2022

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

https://youtu.be/LEo3GkSc5Xc FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017...

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp