Barona & FREE.fi lahjoittavat 25 000 € ukrainalaisten auttamiseksi

4.3.2022 | FREEkly news

FREE.fi ja Barona lahjoittavat 25 000 € ensihädässä ukrainalaisten auttamiseksi. Lahjoitus tehdään lääkäri ja painonnostaja Anni Vuohijoen johdolla keräykseen, jonka varat käytetään Ukrainan hädässä olevien lääkinnällisiin tavaroihin, sekä muun muassa majoituksiin ja ruokiin.

FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo kommentoi tapahtunutta:

“Ukrainan sota koskettaa kaikkia suomalaisia ja myös FREE.fi:n henkilökuntaa. Olemme monikulttuurinen yritys, jonka palveluksessa on useamman maan kansalaisia, myös Ukrainan ja Venäjän. On vaikea ymmärtää tätä järjetöntä, arvojemme vastaista toimintaa, mitä ukrainalaiset joutuvat kokemaan.

Olemme miettineet yhdessä freeläisten kanssa FREE:fi:n arvoja, kuten vapaus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus – ja olemme todenneet niiden olevan todella tärkeitä. Valitettavasti ne eivät toteudu tällä hetkellä edes kaikkialla Euroopassa.

Haluammekin osoittaa koko yhtiön puolesta empatiamme heille, jotka joutuvat kärsimään tästä humanitaarisesta kriisistä. On tärkeä muistaa, että tämä ei ole kahden kansan sota, vaan yhden valtion johdon mielivaltainen hyökkäys Ukrainan kansaa vastaan. Tämän vuoksi toivommekin, että vihan, epätoivon ja pelon keskellä pystyisimme löytämään empatiaa kaikille heille, jotka joutuvat tahattomasti kärsimään.”

FREE.fi haluaa osoittaa tukensa ukrainalaisille avustuksen lisäksi muuttamalla myös sivustonsa ja logonsa väritystä Ukrainan lipun väreihin.

Lisää luettavaa

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias
24.5.2022

Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

https://youtu.be/LEo3GkSc5Xc FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017...

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp